Tartósan alacsony rezsiköltség
Klímabarát, értékes ingatlan
Komfortos, egészséges mindennapok

Miért kiemelten fontos?

Vízszigetelések

Fontos, hogy a csapadékvíz ellen a megfelelő védelemmel legyen biztosítva az épület és ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, jó vízszigetelési és vízelvezetési rendszerre van szükség. Azonban lehet, hogy hiába tervezték meg jól a vízszigetelést az építkezésnél, egy idő után akkor is előfordulhat, hogy az anyagok elavulnak, a különböző elemek pedig a szélsőséges időjárási viszonyok miatt elmozdulnak. Ha a tetővel gond van, az legtöbbször az egész házra kiható következményekkel jár. Jobb esetben ezeket a problémákat időben észrevesszük és időben megkezdődhet a vízszigetelés javítása.


A lapostető szigetelése hosszútávú befektetés, ezért a legjobb szigetelő anyagokat érdemes igénybe venni és célszerű szakértő kivitelező segítségét kérni. Bármilyen épületről van szó, nagyon fontos a jól szigetelt tető megvalósítása, mivel a szigeteléssel a lakóépületben, ipari létesítményben lévő értékeket, illetve magát az ingatlant védjük a beázások okozta károktól. Ha a lapostető szigetelést megfelelően, az elérhető legjobb és legkorszerűbb anyagokkal végezzük, évtizedekig is kitarthat, és utána bizonyos időközönként elég csak felújítani, nem szükséges a teljes szigetelés cseréje.


Szerencsére már a múlté az a negatív vélekedés a lapostetőkkel kapcsolatban, hogy könnyedén beáznak, illetve nem szigetelnek jól – köszönhető annak, hogy a technikai lehetőségek hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években. A lapostető általában a panelházak kiváltsága, de sok esetben lakóházakon is megtalálhatjuk – az utóbbi esetben akkor érdemes emellett döntenünk, ha ki is használjuk a kapott teret.

Az állandó problémát okozó

Csapadékvíz elleni védelem

A csapadékvíz elleni hatékony védelem kulcsfontosságú, ehhez pedig megfelelő vízszigetelési, illetve vízelvezetési rendszer szükséges.


Azonban lehet, hogy hiába tervezték meg jól a vízszigetelést az építkezésnél, egy idő után akkor is előfordulhat, hogy az anyagok elavulnak, a különböző elemek pedig a szélsőséges időjárási viszonyok miatt elmozdulnak. Ha a tetővel gond van, az legtöbbször az egész házra kiható következményekkel jár. Jobb esetben ezeket a problémákat időben észrevesszük és időben megkezdődhet a vízszigetelés javítása.


A lapostető szigetelése hosszútávú befektetés, ezért a legjobb szigetelő anyagokat érdemes igénybe venni és célszerű szakértő kivitelező segítségét kérni. Bármilyen épületről van szó, nagyon fontos a jól szigetelt tető megvalósítása, mivel a szigeteléssel a lakóépületben, ipari létesítményben lévő értékeket, illetve magát az ingatlant védjük a beázások okozta károktól.


Ha a lapostető szigetelést megfelelően, az elérhető legjobb és legkorszerűbb anyagokkal végezzük, évtizedekig is kitarthat, és utána bizonyos időközönként elég csak felújítani, nem szükséges a teljes szigetelés cseréje.


Szerencsére már a múlté az a negatív vélekedés a lapostetőkkel kapcsolatban, hogy könnyedén beáznak, illetve nem szigetelnek jól – köszönhető annak, hogy a technikai lehetőségek hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években. A lapostető általában a panelházak kiváltsága, de sok esetben lakóházakon is megtalálhatjuk – az utóbbi esetben akkor érdemes emellett döntenünk, ha ki is használjuk a kapott teret.

Alkalmazott technológiák

Szigetelő Anyagok

A lapos tetők folyamatosan ki vannak téve a nedvességnek, az UV sugárzásnak, az időjárás viszontagságainak, a mechanikai kopásnak és a folyamatos dilatálásnak a hőmérsékletváltozás következtében. 


Ennek eredményeként a legtöbb lapos tető felújításra szorul. A Mariseal rendszer profi és hosszútávú, vízszigetelő megoldást jelent. Ez a rendszer poliuretán bázisú gyanták egy csoportja. A segítségével folytonos vízszigetelő membránt hozhatunk létre a lapos tetőkön, megbízhatóan és hosszútávon védve a beázástól, még a legkedvezőtlenebb körülmények között is.ÚJ VAGY FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ LAPOSTETŐK ESETÉN IS SZÍVESEN JAVASOLJUK A KENHETŐ POLIURETÁN SZIGETELÉST!


Miért válasszuk ezt a poliuretán tetőszigetelést?


A Mariseal Rendszer profi és hosszútávú vízszigetelő megoldás. A poliuretán bázisú gyanták egy csoportja, a segítségével folytonos vízszigetelő réteget hozhatunk létre a lapos tetőkön.


Megbízhatóan és hosszú távon véd a beázástól, még a legkedvezőtlenebb körülmények között is.


A szórható és kenhető poliuretán szigetelés sokoldalúan alkalmazható:


 • Lapos tető vízszigetelő bevonataként;
 • Ferde tetők vízszigeteléséhez;
 • Zöldtető vízszigeteléseként;
 • Szórt púrhab szigetelés védelem céljából;
 • Víztározók víztartály szigeteléseként;
 • Védő bevonatként medencére és tavak vízszigeteléséhez;
 • Szinte bármilyen vizes környezetben vagy új födém szigeteléséhez;
 • Járható teraszok szigeteléséhez, akár kövezett burkolatot is szigetelve;
 • Gyalogos vagy jármű forgalmat bonyolító tetők, parkolóházak szigeteléseként.Milyen felületeken alkalmazható a Maris Polymers poliuretán rendszer?


 • Bitumenes lemez
 • Beton
 • Fém
 • Fa A MARISEAL SYSTEM® anyagok előnyei:


 • Egyszerűen alkalmazhatók és kiválóan tapadnak szinte bármilyen felületre.
 • Folytonos réteget alkotva kizárják a tetőn a szivárgás lehetőségét dilatációmentes, toldásmentes réteget képezve.
 • Tökéletes vízállóságot biztosítanak, az alkalmazáshoz nincs szükséges nyílt lángra.
 • Már 2 mm vastagságban is hatékonyak, ellenállva a víz, a hő és a fagy ellen.
 • Karbantartás-mentes módszert jelentenek páraáteresztő képességgel.
 • Teljes felületi tapadás miatt nem kell külön terhelés a magasabb épületekre sem, ráadásul repedésáthidalók.
 • UV stabilak, kiváló hő-, időjárás- és UV-ellenálló réteget biztosítva.
 • Magas fényvisszaverő képességet biztosítanak, hozzájárulva a hőszigeteléshez.
 • Zöld tető esetén is alkalmazhatók, ellenállva a gyökerek behatolásának is.
 • Járható szigetelésként és nagyobb forgalom fogadására is alkalmazhatók a megfelelő záró bevonattal.
 • Ellenállók a tisztítószerekkel, olajokkal és vegyszerekkel, egyszerűen javíthatók és több mint 15 éve örvendenek nagy népszerűségnek világszerte.
MARISEAL vízszigetelő rendszer

A MARISEAL vízszigetelő rendszer tartósan rugalmas, varratmentes membránt alkotva gondoskodik vízszigetelésről hosszú távon, még a problematikus pontokon is.


Más vízszigetelő lemezeket vagy rendszereket nehéz eldolgozni az áttörések mentén, nem úgy, mint a MARISEAL SYSTEM termékeit, amelynek nagy előnye a könnyű alkalmazhatóság. A legszélsőségesebb éghajlati viszonyok esetén is stabil megoldást nyújt.


A MARISEAL rendszer fokozatmentes megoldás, teljes felületen tapadást biztosít a felületre, így nincs szükség további mechanikai rögzítőelemekre vagy bádogozásra. A poliuretán szigetelő rendszer alkalmazható 1-4 rétegben, a szigetelendő felület és a későbbi igénybevétel függvényében.

Az idő folyamán az időjárásnak kitett felületek elöregednek, elvesztik vízzáró tulajdonságukat, így a tető a repedezett felületen beázhat. Ezt a problémát tudjuk orvosolni a lapostető felújításával, bitumenes lemez ráolvasztással, lapostető szigeteléssel.


A szigetelőanyagok között a bitumenes szigetelőlemezek a legismertebbek. A bitumenes szigetelőanyag használata elsősorban azt az előnyt rejti magában, hogy akár a tető bontása nélkül is elvégezhető egy költséghatékony tetőszigetelés, felújítás.1 RÉTEGŰ BITUMENES SZIGETELÉS (MAPEI POLYGLASS FELXO S6 PREMIUM 5MM): 


Ár-érték arányt tekintve elsőrendű tetőszigetelési módszer, megfelelő bitumenes lemezt használva. Amennyiben a meglevő tetőfelület szintén bitumenes szigeteléssel készült, az állapota még javítható, úgy ideális választást jelenthet.


A tetőfelület előkészítése, takarítása után egyenes rétegrendben lángolvasztással történik a modifikált bitumenes lemez fektetése, amelyet a függőleges felületekre is felvezetjük. A függőleges felületekre felhajtott szigetelőlemez mechanikai rögzítése horganyzott viharléccel történik. A felhasznált modifikált bitumenes zárólemez felső felületén ásványi őrlemény található, mely megóvja a szigetelőlemezt az UV sugárzás káros hatásaitól, ezért külön fényvédelem nem szükséges. Vízzáróságát 10 cm és átfedés összemelegítésével érjük el.2 RÉTEGŰ BITUMENES SZIGETELÉS - ALÁTÉTFÓLIA + BITUMENES LEMEZ


Akkor alkalmazzuk, ha a jelenlegi szigetelés kavicsos, elöregedett, instabil. Ha a szigetelés állapota szükségessé teszi, akkor még egy filcalátétes páratechnikai bitumenes szigetelőlemez kerül beépítésre. Ez a megoldás lehetővé teszi a födémben felhalmozott pára és gőz biztonságos kiszellőztetését.2 RÉTEGŰ BITUMENES LAPOSTETŐ SZIGETELÉS + HŐSZIGETELÉS


A megrendelő igénye szerint különböző vastagságú (8-10-15-20 cm) fajtájú és típusú hőszigetelés kerül beépítésre, amelyre a páratechnikai lemez, majd követi a modifikált bitumenes zárólemez, amit lángolvasztással rögzítünk.


A hőszigetelő lemezeket minden esetben eltolással, dűbeles rögzítéssel fektetjük.

MEGBÍZÓINK

Visszajelzései

„Korrekt áron, határidőn belűl.” 

„Homlokzati hőszigetelés kellett, mert nagyon sokba került a fűtés. Korrekt áron lett kész a munka, és csúszás sem volt. Köszönöm.”

Kovács Irén

Siklós

„Rendes csapat, jól dolgoznak” 

„Gyerekvállalás miatt költöztünk, a szigetelést muszáj volt rendbe rakni. Ajánlották a HőszigMestert és nem csalódtam. Rendes csapat, jól dolgoznak és határidőre.”

Markót Beáta

Pécs

„Csak ajánlani tudom őket” 

„Az előző brigád cserben hagyott, ekkor hívtam a Hőszigmestert. Végre megoldódott, szebb is lett az eredmény, mint vártam. Csak ajánlani tudom őket.”

Kelemen Ferenc

Pécs

Készen áll a kezdésre?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk…

Referenciák

KAPCSOLATFELVÉTEL

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT

Töltse ki és küldje el a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken.

Hívjon minket

+36 20 470 5555

Írjon e-mailt

info@hoszigmester.hu

Dotra Group Kft (levelezési cím)

7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3.

További

Szolgáltatásaink

Könnyűszerkezetes házépítés stresszmentesen, akár 4 hónap alatt.

Az Ön által választott hőszigetelő anyagtípussal.

Korszerű eszközökkel, maximális precizitással.

Teljeskörű hőszigetelés a maximális hatékonysághoz.

Igény szerint ipari környezetben is segítünk.

Teljeskörű vízszigetelés a legmodernebb technológiákkal.

Kivételes tulajdonságokkal rendelkező, sokféle célra hasznosítható anyag

Árnyékolástechnikával, illetve napelem technológiával.

Az Önök preferenciáit alapul véve a munkához.

Szórt púrhab, illetve poliurea szigetelés.

Napelem rendszerek professzionális kivitelezése és forgalmazása.

Teljeskörű és precíz munkamenet mellett.

A kifogástalan végeredmény érdekében.

Praktikus útmutató az energetikai korszerűsítés finanszírozási lehetőségeiről