Tartósan alacsony rezsiköltség
Klímabarát, értékes ingatlan
Komfortos, egészséges mindennapok

Széleskörűen alkalmazható szigetelés

A poliurea szigetelés sajátosságairól

A poliurea szigetelés hozzáadott értéke az általa képzett vízzáró bevonat, illetve a varratmentes, kopás- és ütésálló, rugalmas és vegyszerálló tulajdonságában rejlik.


Képes ellenállni a fokozott mechanikai igénybevételnek, a külső fizikai behatásoknak. Éppen ezért kiemelt hozzáadott értéket jelenthet az extra igénybevétel alatt álló felületeknél. 


A felülete igény szerint színezhető, lehet akár teljesen sima vagy érdes. Nagy előnye, hogy


 • nem igényel gondozást;
 • hosszan tartó védelmet nyújt;
 • rengeteg féle hasznosítási lehetőséget kínál;
 • gyors és egyszerű munkavégzést tesz lehetővé;
 • miközben rendkívül tartós.


Kiemelten rövid idő alatt megköt, ennek köszönhetően egy órán belül már járható, egy nap múlva pedig már terhelhető is. Vagyis a lekezelt felület gyorsan visszaállítható a normál munkába, minimalizálva az időveszteséget.

Poliurea szigetelés

Kivételes tulajdonságai közül a lényegesebbek:

 • Gyors kötési idő, akár pár másodperceken belül - Nincs több napos munkakiesés, a bevonat már gyakorlatilag percek után használatba vehető, nem befolyásolja a hőmérséklet, már harmatpont felett is ugyanolyan gyorsan köt.
 • Tökéletesen vízzáró, szigetelő - Hézag-, varrat-, dilatáció mentesen felhordható, tömör, időjárásálló.
 • Oldószer mentes (0% VOC), környezetbarát - Nem tartalmaz illékony szerves vegyületeket (VOC).
 • Bármilyen rétegvastagságban felvihető - A gyors kötésnek és oldószermentességnek köszönhetően egy munkamenetben akár több cm vastagság is elérhető, de már 1-2 mm vastagságban is maximális védelmet nyújt.
 • Kiváló fizikai tulajdonságok - Rugalmas (300-400%), így repedésáthidaló funkciót is ellát, kopásálló, korrózióálló bevonat.
 • Kiváló tapadás szinte minden felületre - Acél, ill. vas felületekre, poliuretán ill. epoxyra alapozás nélkül (megfelelő előkészítéssel) használható, betonra, fára, és egyéb felületekre alapozó használatával rendkívül erős tapadás.
 • Vegyszer-, hő-, fagyálló - Ellenáll a legtöbb oldószernek, olajnak, benzinnek, sós, ill. termálvíznek. Tulajdonságait szélsőséges hőmérsékletek (-40C / +150C) alatt is megőrzi.
 • Rezgéscsillapító, zajcsökkentő - Rugalmasságának köszönhetően csökkenti a káros rezgéseket.
 • Hosszú élettartam - Akár évtizedekig tartó, karbantartásmentes bevonat, kültéren is.


Hasonlóan az általunk alkalmazott poliuretán hőszigetelési eljáráshoz, a speciális szerkezet itt is külön-külön szállító csöveken keresztül, nagy nyomással juttatja el az összetevőket a szórópisztolyig. Az anyag felületre permetezése után pár másodpercen belül kialakul az egybefüggő, toldás és illesztésmentes bevonat, mely leginkább egy rugalmas műanyaghoz hasonlítható.


A poliurea nem egy meghatározott bevonat vagy előírás. Mindig az adott felület, környezet és igénybevétel pontos ismerete után lehetséges beállítani a megfelelő rendszert.

Tekintse meg a videót és győződjön meg a poliurea kiemelkedő tulajdonságairól.

Alkalmazási területek

A poliurea a legszélesebb alkalmazási körben is bizonyít - néhány példa, a teljesség igénye nélkül:

Komolyabb teherbírású, repedésáthidaló, varratoktól és dilatációtól mentes padló kivitelezéséhez a poliurea kiválóan alkalmas. A segítségével nemcsak egybefüggően vízálló, hanem csúszásmentes, kopásálló, flexibilis bevonat képezhető egy rétegben.


Többek közt garázsok, műhelyek, raktárak padlóbevonata lehet, előnye számtalan az egyik legelterjedtebb epoxy padlókkal szemben (nem repedezik/válik fel, ütésálló, kültéren is alkalmazható, az epoxi kötési idejének töredéke alatt kivitelezhető)

A poliurea alkalmazásával éveken át tartós vízszigetelés alakítható ki, alkalmazkodva a tároló mozgásaihoz, repedésáthidaló funkcióval együtt. Méghozzá kiemelten rövid száradási idővel, kopás- és vegyszerállóság mellett.


Egybefüggő, rugalmas és nagy keménységű felület egy rétegben. Kiválóan alkalmazható vízzáró réteg készítéséhez akár víz-, szennyvíztelepeken is. Gyors száradási idő, magas fokú kopásállósága és vegyszerállósága miatt, tökéletes és gyors megoldás.

Amikor uszoda- vagy medencebevonat kialakítása a cél, a tervezésnél mindenképp számolni kell a fokozott igénybevétellel és a mechanikai hatásokkal. A poliurea tudatos és precíz alkalmazása hathatós segítséget jelenthet, elkerülve a nemkívánatos hibákat.


Úszómedence szigetelés esetében nagyon fontos a megfelelő tervezés, a felhasznált anyagok helyes megválasztása és a minőségi kivitelezés, hogy hosszútávon a hibák elkerülhetőek legyenek.

Repedésáthidaló, kopásálló, időjárásálló bevonat készítése, bárhol, ahol szükség van rá.


Lapos tetők, vizesblokkok, autómosók szigetelése, és végső bevonat készítése egy lépésben.

Csónakok, hajók aljának vízszigetelése, tartósan víz alatti felületek védelme a víz, mechanikai sérülések ellen. Hajótestek, fedélzetek kopásálló, csúszásmentes, ellenálló bevonata.

Pickupok platóvédelme a korrózió, kopás, és időjárás ellen. Rakterek, rakodófelületek védelme, legyen az teherautó, lószállító, tréler, stb. Hosszú évekig tartó korrózió, kőfelverődés elleni extrém alvázvédelem.

Gyakorlatilag minden épület képes lángra kapni, ezért nagyon fontos, hogy az éghető anyagok mennyiségét minimalizáljuk és minél több nem gyúlékony anyagot használjunk szigetelésnél.


Az ilyen bevonatok nemcsak éghetetlenek, hanem tűzgátló falként is viselkednek, ezzel lassítva a tűz épületen belüli terjedését.

MEGBÍZÓINK

Visszajelzései

„Korrekt áron, határidőn belűl.” 

„Homlokzati hőszigetelés kellett, mert nagyon sokba került a fűtés. Korrekt áron lett kész a munka, és csúszás sem volt. Köszönöm.”

Kovács Irén

Siklós

„Rendes csapat, jól dolgoznak” 

„Gyerekvállalás miatt költöztünk, a szigetelést muszáj volt rendbe rakni. Ajánlották a HőszigMestert és nem csalódtam. Rendes csapat, jól dolgoznak és határidőre.”

Markót Beáta

Pécs

„Csak ajánlani tudom őket” 

„Az előző brigád cserben hagyott, ekkor hívtam a Hőszigmestert. Végre megoldódott, szebb is lett az eredmény, mint vártam. Csak ajánlani tudom őket.”

Kelemen Ferenc

Pécs

Készen áll a kezdésre?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk…

Referenciák

KAPCSOLATFELVÉTEL

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT

Töltse ki és küldje el a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken.

Hívjon minket

+36 20 470 5555

Írjon e-mailt

info@hoszigmester.hu

Dotra Group Kft (levelezési cím)

7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3.

További

Szolgáltatásaink

Könnyűszerkezetes házépítés stresszmentesen, akár 4 hónap alatt.

Az Ön által választott hőszigetelő anyagtípussal.

Korszerű eszközökkel, maximális precizitással.

Teljeskörű hőszigetelés a maximális hatékonysághoz.

Igény szerint ipari környezetben is segítünk.

Teljeskörű vízszigetelés a legmodernebb technológiákkal.

Kivételes tulajdonságokkal rendelkező, sokféle célra hasznosítható anyag

Árnyékolástechnikával, illetve napelem technológiával.

Az Önök preferenciáit alapul véve a munkához.

Szórt púrhab, illetve poliurea szigetelés.

Napelem rendszerek professzionális kivitelezése és forgalmazása.

Teljeskörű és precíz munkamenet mellett.

A kifogástalan végeredmény érdekében.

Praktikus útmutató az energetikai korszerűsítés finanszírozási lehetőségeiről