Segítünk ideális megoldást találni

Hitelek / Pályázatok

VÉGIG FIX 2,5% KAMATOZÁSÚ NHP ZÖLD OTTHON HITEL


A kedvező kamatozású NHP Zöld Otthon Hitellel segít lakáscéljainak megvalósításában.


2022.06.30 után csak azok az ingatlanok kaphatnak használatbavételi engedélyt, amelyek megfelelnek a legalább BB-s energetikai besorolásnak. Ha Önnek is fontos környezeted védelme és olyan lakásban szeretne élni, mely már most megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, válassza az elérhető NHP Zöld Otthon Hitelt.


Az NHP Zöld Otthon Hitel kiszámítható finanszírozási lehetőséget nyújt, hiszen a hitel kamata a futamidő alatt nem változik.Minek kell megfelelnie új otthonának?


A hitel célja új lakás vásárlása vagy lakóingatlan építése lehet, aminek a következő jellemzőknek kell megfelelnie:


 • Az ingatlan primer energiaigénye legfeljebb 90 kWh/m2/év.
 • Legalább BB (közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynek megfelelő) vagy annál jobb energetikai minőségi besorolással rendelkezik.
 • Az ingatlannak az igénylő saját lakhatási célját kell szolgálnia.
 • Az igénylőnek 10 évig életvitel szerűen a célingatlanban kell élnie.Ha környezetbarát otthonban képzeli el a jövőjét, a következőkkel kalkulálhat:


 • A hitel összege minimum 1.000.000 Ft, maximum összege 70.000.000 Ft lehet.
 • A hitel futamideje minimum 5 év, maximum 25 év lehet.
 • Az ügyleti kamat mértéke a futamidő végéig fix, 2,5%. THM2: 2,59% 
 • NHP Zöld Otthon hitel csak egy alkalommal igényelhető.
 • A hitelt házastársak, élettársak, egyedülállók is igényelhetik, nem feltétele gyermekvállalás.Milyen ingatlanra igényelhető?


 • Új lakás vásárlására.
 • Épülő új lakás vásárlására (használatbavételi engedéllyel még nem rendelkező új lakás vásárlása): társasházi lakás, családi ház, sorház, ikerház.

Otthonfelújítási támogatás


3 millió forint lakásfelújítási támogatás vehető igénybe, a költségek maximum 50%-ig. A támogatást utólag lehet igényelni. A szükséges önerő biztosításához 6 millió forint államilag támogatott lakásfelújítási hitel is igényelhető.A hitel részletei:


 • A maximális hitelösszeg 6 millió forint 
 • A maximális futamidő 10 év
 • A lakásfelújítási hitel 2021. február 1-től igényelhető
 • Az otthonfelújítási kölcsön jelzálog alapú
 • Ingatlanfedezet szükséges hozzá
 • A bank jelzálogjogot jegyez be a támogatott ingatlanra
 • A kölcsön kamata: 3%
 • A kamat fix
 • Az állami kamattámogatás a teljes futamidő alatt biztosított
 • A lakásfelújítási támogatásból történő előtörlesztés díjmentes
 • A lakásfelújítási támogatás 2022. december 31-ig igényelhetőLakásfelújítási hitel előtörlesztés a támogatásból


Az előtörlesztés a lakásfelújítási támogatásból díjmentes. A támogatás jóváírását követően a bank 10 napon belül újra számolja az otthonfelújítási kölcsön havi törlesztőrészleteit. A futamidő nem változik. Az egyéb előtörlesztésre és a végtörlesztésre a bank díjat számíthat fel.Államilag támogatott otthonfelújítási kölcsön - jogosultság


Az otthonfelújítási hitel rendelet alapján a kölcsönt azok igényelhetik, akik jogosultak lakásfelújítási támogatásra. A jogosultságot a hiteligényléskor a hitelfolyósító intézet ellenőrzi.Az otthonfelújítási hitel igénylésének menete:


 • A lakásfelújítási hitelt bankoknál kell igényelni.
 • A hitelre való jogosultságot a bank bírálja el. A feltételek megegyeznek a lakásfelújítási támogatás feltételeivel.
 • A bank a hitelképességet is vizsgálja.
 • A bank pozitív bírálat esetén folyósítja a hitelt.
 • A folyósítástól számított 1 éven belül be kell fejezni a munkálatokat.
 • A lakásfelújítási támogatáshoz be kell nyújtani a feltételeknek megfelelő számlákat, és a jogosultságot alátámasztó dokumentumokat.
 • A Magyar Államkincstár (MÁK) elbírálja az igénylést a támogatásra. Fontos, hogy a támogatás igénylésének pillanatában kell megfelelni!
 • A MÁK pozitív bírálat esetén folyósítja a támogatást.
 • A támogatás összegét előtörlesztésre lehet fordítani. Ezáltal csökken a havi törlesztő összege, a futamidő viszont nem.Gyakori kérdések


Kötelező lakásfelújítási hitelt igényelni a támogatás mellé?

Nem. A támogatást hitelfelvétel nélkül is lehet igényelni. Szintén lehetséges egyéb, nem államilag támogatott hitelt felvenni az önerőre. 


CSOK hitel mellé igényelhető a lakásfelújítási hitel?

Igen. Lehet egyszerre igényelni a két hitelt, de ugyanazt a számlát nem lehet mindkettőnél elszámolni.


Kötelezően bekerül a jelzálogjog a lakásfelújítási hitellel terhelt ingatlanra?

Igen, a kamattámogatott lakásfelújítási hitel jelzáloghitel. Ha nem szeretnéd, hogy jelzálog kerüljön az ingatlanra, a személyi kölcsön jó megoldás lehet. 


Beleszámít a JTM-be az otthonfelújítási hitel?

Igen, mint minden hitel, a lakásfelújítási is beleszámít a jövedelemarányos törlesztési mutatóba.

Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva


2021. december 6-án indult el a napelem pályázat a lakosságnak. A pályázat keretében nagyösszegű vissza nem térítendő támogatást kaphatnak napelem építésére és fűtéskorszerűsítésre azok a háztartások, ahol az egy főre jutó kereset az országos átlag alatt van.

 


A bekerülési költség 100%-át állja az állam

 

A támogatás keretében a napelemek telepítés és rendszerbe helyezés illetve a fűtéskorszerűsítés költségeinek 100%-át átvállalja az állam a programban rögzített maximum értékig. A pályázóknak nem kell regisztrációs vagy egyéb díjat fizetniük.

 


Majdnem 3 milliós támogatás napelemes rendszerre

 

Csak napelemes rendszer telepítése esetén közel 2,9 millió forint kapható. A tetőnek statikailag alkalmasnak kell lennie a napelemek telepítésére. Fontos kitétel, hogy lakóépületek tetejére kell telepíteni a napelemeket. Ez azt jelenti, hogy lehet nem igényelni a támogatást:


 • földre telepített napelemekre,
 • szigetüzemű napelem rendszerre,
 • nem lakóépületekre, például a nyaralóra vagy gazdasági épületre telepített napelemekre.11 millió forint az ingatlan energetikai korszerűsítésére

 

Ha az ingatlan energetikai korszerűsítését is vállalja a pályázó, akár 11 millió forintot is kitehet a támogatás, amit teljes mértékben az előírt célokra kell fordítani.Két különböző energetikai korszerűsítést lehet megvalósítani

 

A vissza nem térítendő, önrészt nem igénylő támogatás minimális összege 500 000 forint, a maximális összege attól függ, hogy milyen beruházást hajtanak végre az ingatlanon:


 1. napelemes rendszer a tetőn saját fogyasztási célra: bruttó 2 900 000 Ft
 2. a napelemes rendszer mellett nyílászáró csere és fűtési rendszer korszerűsítése hőszivattyúval: bruttó 11 300 214 FtElszámolási kötelezettség

 

A támogatással minden esetben el kell számolni. A valós ráfordítási költséget nem haladhatja meg a támogatás mértéke, ugyanakkor el kell érnie legalább 500 ezer forintot. Az igénylő anyagköltsége és a saját kivitelezés költsége azonban nem számoltatható el, csak az előzetesen regisztrált vállalkozások által kiállított számlák jöhetnek szóba.

 

Az elszámolható költségekről részletesen a napelem.palyazat.gov.hu oldalon letölthető dokumentum tájékoztat.

 


Csak regisztrált vállalkozásokkal lehet kiviteleztetni

 

Napelemet telepíttetni, fűtésrendszert korszerűsíteni és nyílászárókat cserélni csak a program regisztrációs listáján szereplő vállalkozással lehet. Ezek olyan vállalkozások, amelyek sikeresen teljesítették a RRF-6-2-2 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című kivitelezői regisztrációt. Pozitív elbírálás után a vállalkozás felkerül a „Regisztrált kivitelezők listájára”, ahonnan napelem támogatást igénylők számára kiválaszthatóvá válik. A kivitelezői regisztráció 2021. október 18-tól adható be, regisztrációs felhívás a napelem.palyazat.gov.hu oldalon található.

 

A vállalkozásokkal történő előszerződés minden esetben feltétele a pályázaton indulásnak, enélkül még a pályázat online kitöltő felülete sem nyílik meg.Előfinanszírozás

 

A kezdeti munkálatokra előfinanszírozás igényelhető, ez nem haladhatja meg a napelemes rendszer megvalósításához szükséges jogi költségeket (pl. mérőóra csere) és legfeljebb a beruházás után kifizetett támogatási összeg 13 százalékát teheti ki.

 


Az igénylőre vonatkozó feltételek

 

A napelem pályázat igénylőjére két fontos feltétel vonatkozik:

 

 1. tulajdonosnak (legalább résztulajdonosnak) kell lennie abban az ingatlanban, amelyben a támogatott napelemes rendszer megvalósul,
 2. emellett állandó lakcímmel kell rendelkeznie az ingatlanban.

 


Napelem pályázat jövedelmi kritérium

 

A napelem pályázatra egy fontos jövedelmi kritérium is vonatkozik, amely az ingatlan minden résztulajdonosát érinti:

 

A tulajdonosok éves átlagos bruttó jövedelme nem haladhatja meg a 4 850 000 forintot.

 

A 4 850 000 forintos értékbe csak azok a tulajdonosok számítanak bele, akik jövedelemmel rendelkeznek, az eltartottak nem csökkentik az értéket.

 

Az átlagos jövedelembe minden 2020-as évre vonatkozó szja bevallás szerinti jövedelem beleszámít, emellett a nyugdíj, a katások és a kivások jövedelme is. A kalkuláció során a jövedelemben nem részesülő tulajdonosokkal nem kell számolni, nettó fizetés és egyéb jövedelmek tekintetében a 2021. augusztus 30-án fennálló állapot számít. Ha azóta lakáseladás vagy öröklés miatt változtak meg az ingatlan tulajdonosai, akkor a pályázat beadásának időpontjában kell nézni a jövedelmi kritériumot.

 

 

Csak egyszer lehet a napelem pályázatban részt venni

 

A kritérium az igénylőre és az ingatlanra egyaránt vonatkozik.


 1. Egy személy csak egyszer kaphat napelem támogatást
 2. Egy ingatlanra csak egyszer lehet indulni a napelem pályázaton.

 


Kizáró tényezők

 

Az alábbi tényezők kizárják, hogy az igénylő nyerjen a napelem pályázaton:


 1. Az ingatlan kiskorú tulajdonos tulajdonában van
 2. Az igénylőnek 60 napot meghaladó köztartozása van
 3. Az igénylőnek nincs magyar adóazonosító jele

 

A napelem pályázat csak:


 • legfeljebb hatlakásos társasházakra (lakásonként jelentkezhetnek az igénylők, de a társasház tulajdonosainak tulajdoni többségének írásos hozzájárulása szükséges),
 • sorházakra,
 • családi házakra


adható be.

 

További kizáró oknak minősül, ha:
 

 • az ingatlan olyan műszaki állapotban van, hogy a napelemes pályázat előzetes felújítás nélkül nem valósítható meg,
 • az ingatlan nyílászáróinak több, mint fele már megfelel a hatályos követelményértékeknek (ebben az esetben csak a napelemes rendszer valósulhat meg, a fűtéskorszerűsítés nem)
 • a beruházás megkezdődött már a pályázat beadása előtt, beleértve a berendezések és anyagok megvásárlását.

 


A napelem pályázat indulása régiónként és megyénként

 

Összesen négy ütemben lehet jelentkezni, a legutolsó ütem 2024 szeptemberére van kiírva. Minden esetben délután 17:00 órakor nyílik meg a jelentkezési felület, és három hétig lehet beadni az adott régióban a pályázatot, az utolsó napokban egyaránt este 18:00 óráig.

 

A régiónkénti pontos menetrend:
 

1. ütem

LEZÁRULT!

 

2. ütem

 • 2022. szeptember 12.: Nyugat-Dunántúl és Közép-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém megyék)
 • 2022. szeptember 19.: Dél-Dunántúl és Dél-Alföld (Baranya, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád megyék)
 • 2022. szeptember 26.: Észak-Alföld és Észak-Magyarország (Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád megyék)
 • 2022. október 3.: Pest megye és Budapest

 

3. ütem

 • 2023. szeptember 11.: Nyugat-Dunántúl és Közép-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém megyék)
 • 2023. szeptember 18.: Dél-Dunántúl és Dél-Alföld (Baranya, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád megyék)
 • 2023. szeptember 25.: Észak-Alföld és Észak-Magyarország (Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád megyék)
 • 2023. október 2.: Pest megye és Budapest

 

4. ütem

 • 2024. szeptember 2.: Nyugat-Dunántúl és Közép-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém megyék)
 • 2024. szeptember 9: Dél-Dunántúl és Dél-Alföld (Baranya, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád megyék)
 • 2024. szeptember 17.: Észak-Alföld és Észak-Magyarország (Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád megyék)
 • 2024. szeptember 24.: Pest megye és Budapest

 


Meghatározott keret régiónként

A napelem program régiónként és ütemenként megszabja a pályázat keretében igényelhető maximális keretösszeget.Napelem pályázat keretösszegek régiónként

 


Pontrendszer alapján döntenek

 

A napelem pályázaton a régiónkénti és ütemenkénti keretösszeg erejéig lehet indulni. A Nemzeti Hatóság rászorultság alapon pontrendszert dolgozott ki. Az érvényes pályázatokat a pontok szerint csökkenő sorrendbe rakják, és a sorrend alapján kezdik osztani a napelem támogatást.

 

Összesen 7 pontot lehet szerezni a pályázatban, négyet az ingatlanban lakó gyermekek, hármat a ingatlan elhelyezkedése után.

 

A támogatásban részesíteni kívánt ingatlanban 2021. augusztus 30-án állandó lakcímmel rendelkező, az igénylőt vagy élettársát családi pótlékra feljogosító, 18. életévüket be nem töltött személyek száma szerint:
 

 • nincs gyermek: 1 pont
 • 1 gyermek: 2 pont
 • 2 gyermek: 3 pont
 • 3 vagy több gyermek: 4 pont

 

A támogatásban részesíteni kívánt ingatlan fekvése szerinti járás fejlettsége a kedvezményezett járások besorolásáról szóló 290/2014. (XI. 26.) Korm. rendelet 2. számú melléklete alapján:


 • nem minősül kedvezményezett járásnak: 1 pont
 • kedvezményezett járás: 2 pont
 • fejlesztendő járás: 3 pont

 


Határidők

 

A sikeres pályázatot az online rendszerben megjelenő Támogatói Okirat jelzi, ekkortól érdemes elkezdeni a munkálatokat.
 

 • A Támogatói Okirat kiállítása után 6 hónapon belül el kell kezdeni a napelem engedélyeztetési folyamatát a szolgáltatónál a fázisbővítéssel nem járó beruházásoknál, ha azonban szükséges ez a lépés, 12 hónap áll rendelkezésre
 • A napelemes rendszer telepítésére az okirat kiállítását követően 14 hónapig van lehetőség a fázisbővítéssel járó beruházásoknál, fázisbővítés nélkül viszont 12 hónapig
 • a nagyobb összegű, energetikai korszerűsítéssel járó beruházásra 18 hónap áll rendelkezésre.

 

A késést minden esetben be kell jelenteni, 3 hónapnál hosszabb késést pedig részletesen indokolni kell. 2026. június 30. után már semmilyen körülmények között nem fejezhető be támogatott beruházás.

 

A program végeztével még 2026. december 31-ig, de minden esetben legalább 3 évig csak engedélyeztetés mellett lehet eladni az ingatlant. Ha az eredeti jövedelmi feltételeket nem teljesíti az új vásárló, a támogatást az alapkamat kétszeresét kitevő késedelmi kamat mellett kell visszafizetni - igaz annak csak az időarányos, értékcsökkentett részét.

 


Akár 35 ezer háztartás is részesülhet a támogatásból

 

A program a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv része, és összesen 201 milliárd forintos összegből valósulhat meg, ami az előzetes kalkulációk szerint akár 34 920 háztartás napelemes rendszerét fedezheti, amiből legalább 11 600 család a magasabb összegű, fűtéskorszerűsítést is tartalmazó támogatásban részesülhet. A november-decemberben lezajló 1. ütem 100 milliárd forint, a további 3 ütem összesen további 100 milliárd forint keretösszeget tesz lehetővé.

 


Gyakori kérdések

 

Csok-os ingatlanra be lehet adni a napelem pályázatot?

Igen. A csok nem kizáró feltétel.

 

Falusi csok keretében felújított ingatlanra lehet kérni napelem támogatást?

Igen. A falusi csok nem kizáró feltétel.

 

Pályázhatok, ha jelzáloghitel van az ingatlanon?

Igen. Sem a lakáshitel, sem a szabad felhasználású jelzáloghitel nem kizáró feltétel.

 

Indulhatok a napelem pályázaton, ha igényeltem lakásfelújítási támogatást?

Igen, a kettő nem zárja ki egymást.

 

Minimálbérrel igényelhető a napelem pályázat?
a 2022-es minimálbér bruttó havi 200 000 forint, egy évben ez 2 400 000 forint. Tehát ha akár mindkét kereső minimálbérre van bejelentve, akkor is pont belefér a háztartás jövedelme a 4 850 000 forintos keretbe.

CSOK


Új vagy használt lakást venne, építene? Vegye igénybe a CSOK-ot, az állam vissza nem térítendő támogatását!Ki igényelheti?


 • Meglévő gyermekeik után házastársak, élettársak és egyedülálló szülők, életkoruktól függetlenül igényelhetik a CSOK-ot
 • Előre vállalt gyermek után házaspárok, akik közül legalább az egyik félnek 40 év alattinak kell lennie.

Jogosultsági feltételekJogosultsági feltételek

Ki minősül gyermeknek?


Az igénylővel közös háztartásban élő:

 • magzat vagy ikermagzat a várandósság betöltött 12. hetét követően;
 • aki az igénylő vér szerinti vagy örökbefogadott eltartottja és a 25. életévét még nem töltötte be;
 • a 25. életévét már betöltött, megváltozott munkaképességű személy, ha ez az állapota legalább egy éve tart, vagy egy év alatt előreláthatóan nem szűnik meg.Tetőtér beépítésre is!


Az eddig újlakás-vásárlásra nyújtott CSOK kiegészül a tetőtér beépítéssel is.


Fontos feltétel viszont, hogy fizikailag külön bejáratú, saját otthon jöjjön létre, melynek minimális alapterülete egy gyermeknél 40, kettőnél 50, háromnál 60 m2.


A 10 M forintnyi CSOK-támogatás itt is kiegészülhet maximum 15 M forint kedvezményes kölcsönnel.Mekkora a CSOK mértéke?


Új lakás vagy családi ház vásárlása, építése esetén a CSOK mértéke

Használt lakás vagy családi ház vásárlása, bővítése esetén a CSOK mértéke

Falusi CSOK


Mely településeken igényelhető a falusi CSOK?


A Magyar Falu Program keretében 2486 hátrányosabb helyzetű, legfeljebb 5000 fős lélekszámú településen igényelhető a falusi CSOK, a települések listája a www.kormany.hu oldalon elérhető.Meddig igényelhető a falusi CSOK?


A program 2019. július 1-jével indult, és egyelőre három évig, 2022. június 31-ig lesz elérhető.Mire használható fel a falusi CSOK?

A falusi CSOK használt lakás és ház vásárlására, illetve a megvásárolt ingatlan felújítására, korszerűsítésére, kibővítésére vehető fel.Mekkora a falusi CSOK mértéke?


Ha már van egy gyermek a családban, vagy a szülők egy gyermeket vállalnak, 600 ezer forint, két gyermek esetén 2 600 000 forint, három vagy több gyermek esetén pedig 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.


A támogatási összegek maximum fele költhető vásárlásra, a fennmaradó rész korszerűsítésre, felújításra fordítható. Így például a három vagy több gyermeket vállaló családok esetben, ha a megvásárolt ingatlan ára nem éri el az 5 millió forintot, akkor a fennmaradó összeg a 10 millió forintos keretig teljes mértékben felhasználható lesz felújításra, bővítésre.Falusi CSOK mellé is jár az államilag támogatott lakáshitel?


Használt lakás vagy ház vásárlására és felújítására két gyermek esetén 10 millió forintos, három vagy több gyermek esetén 15 millió forintos kamattámogatott hitellehetőség áll majd rendelkezésre, míg meglévő ingatlan felújítása esetén ezen összegek fele, azaz két gyermeknél 5 millió, három vagy több gyermeknél 7,5 millió forint.Jogosultsági feltételek


A támogatás igényléséhez erkölcsi bizonyítvánnyal igazolt büntetlen előélet és két év társadalombiztosítási jogviszony szükséges.

Babaváró hitel


A babváró hitel óriási segítséget nyújt a fiatal, gyermekvállalást tervező házaspárok számára, hiszen ez egy akár 10 millió forintig igényelhető szabad felhasználású hitel, ráadásul ingatlanfedezet nélkül.


A szabad felhasználás mellett az akár 20 éves futamidőre felvehető babaváró hitel további fontos előnye, hogy a 3. gyermek születése után a fennálló tartozás 100%-a elengedésre kerül.  


Bizonyos feltételeknek azonban itt is meg kell felelni, és bár a babaváró hitel állami kezességgel vehető igénybe, az egyes bankok gyakorlatában eltérés lehet.Mi is a babaváró hitel?


A babaváró hitel olyan szabad felhasználású hitel formájában megvalósuló állami támogatás, amellyel az állam a fiatal házasokat szeretné gyermekvállalásra ösztönözni. A feltételeknek megfelelő leendő szülők akár 10 millió forintig, maximum 20 éves futamidővel, ingatlanfedezet nélkül vehetik igénybe a hitelt, melynek teljes összegét szabadon használhatják föl.


Az első gyermek megszületése után a hitel kamatmentessé válik, a második gyermek érkezése után a fennmaradó tartozás 30%-át az állam kifizeti, és ha a harmadik gyermek is megszületik, akkor a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül.Kinek ajánlott a babaváró hitel felvétele?


A babaváró hitel tulajdonképpen minden olyan fiatal házaspárnak ajánlott, akik biztosak abban, hogy gyermeket szeretnének vállalni, hiszen a hitel összegét bármire fordíthatják.


Azok számára, akik több gyermeket terveznek, a babaváró hitel kimondottan ajánlott, hiszen a gyermekek születésével a törlesztés egyre könnyebbé, kisebb összegűvé válik, sőt, a harmadik babánál teljes összege elengedésre is kerül.


Néhány feltételnek azonban ennél az államilag támogatott hiteltípusnál is meg kell felelni.A babaváró hitel felvételének feltételei:


 • Csak házaspárok igényelhetik, és legalább az egyik félnek ez kell, hogy legyen az első házassága.
 • Mindkét fél betöltötte a 18 éves kort és a feleség még nem érte el a 41-et.
 • Mindkét fél magyarországi lakcímmel rendelkezik.
 • Legalább az egyik fél 3 éve TB-jogosult, vagy ugyanennyi ideig felsőoktatási tanulmányokat folytatott.
 • Mindkét fél köztartozásmentes és egyiküknek sincs hiteltartozása.
 • Mindkét fél büntetlen előéletű.

MEGBÍZÓINK

Visszajelzései

„Korrekt áron, határidőn belűl.” 

„Homlokzati hőszigetelés kellett, mert nagyon sokba került a fűtés. Korrekt áron lett kész a munka, és csúszás sem volt. Köszönöm.”

Kovács Irén

Siklós

„Rendes csapat, jól dolgoznak” 

„Gyerekvállalás miatt költöztünk, a szigetelést muszáj volt rendbe rakni. Ajánlották a HőszigMestert és nem csalódtam. Rendes csapat, jól dolgoznak és határidőre.”

Markót Beáta

Pécs

„Csak ajánlani tudom őket” 

„Az előző brigád cserben hagyott, ekkor hívtam a Hőszigmestert. Végre megoldódott, szebb is lett az eredmény, mint vártam. Csak ajánlani tudom őket.”

Kelemen Ferenc

Pécs

Készen áll a kezdésre?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk…

Referenciák

KAPCSOLATFELVÉTEL

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT

Töltse ki és küldje el a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken.

Hívjon minket

+36 20 470 5555

Írjon e-mailt

info@hoszigmester.hu

Dotra Group Kft (levelezési cím)

7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3.

További

Szolgáltatásaink

Könnyűszerkezetes házépítés stresszmentesen, akár 4 hónap alatt.

Az Ön által választott hőszigetelő anyagtípussal.

Korszerű eszközökkel, maximális precizitással.

Teljeskörű hőszigetelés a maximális hatékonysághoz.

Igény szerint ipari környezetben is segítünk.

Teljeskörű vízszigetelés a legmodernebb technológiákkal.

Kivételes tulajdonságokkal rendelkező, sokféle célra hasznosítható anyag

Árnyékolástechnikával, illetve napelem technológiával.

Az Önök preferenciáit alapul véve a munkához.

Szórt púrhab, illetve poliurea szigetelés.

Napelem rendszerek professzionális kivitelezése és forgalmazása.

Teljeskörű és precíz munkamenet mellett.

A kifogástalan végeredmény érdekében.

Praktikus útmutató az energetikai korszerűsítés finanszírozási lehetőségeiről