Tartósan alacsony rezsiköltség
Klímabarát, értékes ingatlan
Komfortos, egészséges mindennapok

A természetes fényforrás

Nyílászárókról

A nyílászárók közvetlen kapcsolatot biztosítanak a külvilággal, egyben óvják is a belső teret a környezet szélsőséges hatásaitól. Az épületek esztétikus homlokzati megjelenése könnyen fokozható modern, oda illő, arányos, igényes megjelenésű, szépen kivitelezett ajtókkal, ablakokkal.


A HőszigMester nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászáró forgalmazás piacán. Modern gépekkel felszerelt partnereinkkel együttműködve a régió egyik meghatározó nyílászáró forgalmazójává nőtte ki magát.


Az elkészített nyílászáróknak a HőszigMesternél szigorú követelményeknek kell megfelelnie a legjobb minőség érdekében.


Az ablakfelületek ugyan csupán 8%-át teszik ki az épületek külső burkolatának, mégis ezek okozzák a hőenergiaveszteség közel 30 %-át.


Nyílászáró vásárlás előtt érdemes tájékozódni az egyes kategóriák, alapanyag, felület, szín, forma, hőszigetelés tekintetében. Erre kitűnő lehetőséget nyújt a díjmentes személyes egyeztetés, ahol vásárlóink otthonában pontosítunk minden igényt és apró részletet.


Szakértő kollégánk személyesen látogat el az Ön ingatlanába szemrevételezni, véleményezni, és felmérni a nyílászárókat. Amikor már egy kicsit letisztult, hogy mit szeretne, válassza ki a megfelelő típust. Értékesítőnk pedig megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt nyílászáró értékét.


Nyílászáró telepítésnél kollégáink a helyszínre érkeznek az előre egyeztetett időpontban, és megkezdik a telepítést, aminek körülbelül fél-egy óra nyílászárónként a telepítési időigénye. A munka végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött, a nyílászárókat szakszerűen beállítva, a helységeket kitakarítva.

Miért bízhat bennünk?

Amiért megéri minket választania a nyílászárók beépítéséhez

Korszerű technológiát alkalmazunk – egyedileg az Ön igényeire szabva, kifogástalan minőséget biztosító munkaeszközökkel és nyílászárókkal.

A teljes folyamatot intézzük – már a tervezés kezdeti szakaszától egészen a folyamat sikeres lezárásáig, vagyis a modern nyílászárók precíz beállításáig.

Elsőrendű anyagokkal dolgozunk – amelyek hosszú éveken át gondoskodnak majd a precíz záródásról.

Sokéves tapasztalat – nemcsak mélyen értünk a nyílászárók telepítéséhez, de szeretjük is azt, amivel foglalkozunk.

A határidő nálunk szent dolog – nem késünk, a közös munka az előre megbeszéltek szerint történik.

A műanyag nyílászárók projekt termékeitől kezdve a felső kategóriás műanyagokig, tömörfa nyílászárók esetében a hossztoldott, rétegragasztott, borovitól a keményfákig, akár alumínium borítással is, nálunk mindent megtalál.


Igény szerint teljesen alumínium nyílászárók is elérhetők a kínálatunkban.


Nyílászáróink a kisméretű ablakoktól, a bejárati ajtókon át, a nagy toló bukó szerkezetekig rendelhetők.


Árnyékolástechnikában az egyszerűbb műanyag redőnyöktől, az alumíniumokon át egészen a zsaluziákig, melyek mozgatása lehet kézi és motoros kivitelű egyaránt.

Különböző

Nyílászárók

Fa nyílászárók


Ablakok - Ablakformáinknak csak a fantázia szab határt.


A jó ablak követelményei igencsak sokrétűek. Rajtuk keresztül kap a belső tér fényt és szellőzést, védelmet a hidegtől, melegtől, zajtól, miközben a betörés ellen is hatékony. Az ablakok esztétikai, építészeti kialakítás szempontjából is fontosak, tagolják a homlokzatot, rendszert és ritmust adva az épületnek.


A minőségi fa alapanyag felhasználása megteremti a tér belső harmóniáját, kellemes, látványos designt biztosítva. A maximális komfortérzetet hőszigetelt üvegezés, kifogástalan szélzárás, tökéletesen megmunkált felületek biztosítják. A rejtett zárszerkezetnek köszönhetően az ablakokat a kivételes biztonság és könnyű használat teszi még ellenállhatatlanabbá.


Kiváló hang- és hőszigetelése, magas minősége mellett elegáns szín- és formavilága teszi ezt az exkluzív terméket különlegessé.


Valósítsa meg álmait! Teremtsen biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családja számára!


Kizárólag a fa törzsének a legjobb és legszebb részeit használjuk fel ablakainkhoz. Az egységes erezet és ezzel az egységes fa felületek még inkább érvényre juttatják az ablakot.


A klasszikus fafajták, mint a borovi- vagy lucfenyő mellett tölgy, kőris és diófa is szerepel kínálatunkban. Ezeket is különböző színekben választhatja. Ezzel az ablakait és bútorait, padlóját tökéletes összhangba hozhatja.

Bejárati ajtók


A ház bejárati ajtaja az a nyílászáró, mellyel talán a leggyakrabban találkozunk. Naponta többször nyitjuk, csukjuk, teljes egészében gyönyörködünk benne. Tükrözi ízlésünket, egyben lehetőséget biztosít elképzeléseink megvalósításához.


Védelmet nyújt a hidegtől, melegtől és a zajtól, vagy akár a betöréstől, illetve sokat elárul a ház funkciójáról, a ház lakóiról. Új építésnél, felújításnál különösen nagy gondot fordítunk a bejárati ajtó formájának, színének, kiegészítőinek, műszaki tartalmának összehangolására az Ön igényei szerint.


A csúcsminőségű alapanyaghasználatban többféle profilvastagságot kínálunk aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk az egyedi igényeknek megfelelően.


A mai modern ajtók több pontos biztonsági zárakkal szereltek a betörés elleni védelem és tökéletes biztonság érdekében.Segítünk egyedivé varázsolni ingatlanát


A Hőszigmester több száz bejárati ajtó típusa közül mindenki megtalálhatja az általa megálmodott formavilágot. Ha mégsem talál a kínálatunkban megfelelőt, egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, a műszaki határokon belül bármilyen formájú ajtót el tudunk készíteni.


Szemet gyönyörködtető formák, tömör szerkezet jellemzi a bejárati ajtó termékcsaládot, mely a nyugalmas, meleg otthon alapvető kelléke. Az egyedileg kimart mintáknak és üveg kiegészítőknek köszönhetően csodás összhangot alakít ki háza külső arculatában és belső terében egyaránt.


A magas minőségű szerkezet mellett nagy figyelmet fordítunk a külső design elemekre is: lehetőségek széles skáláját kínáljuk, hogy mindenki maga alakíthassa ízlésének megfelelően otthona egyik legfontosabb elemét: színben, stílusban és anyaghasználatban egyaránt.


A bejárati ajtó tokja akár aluborítással is igényelhető, amivel egyfajta védőpajzsot és egyedi megjelenést varázsolhatunk az ajtónak. A két felület lehet teljesen eltérő színű vagy felületű egymástól. 


Ezen felül a külső-belső, vagy csak kívül síkban záródó kivitellel, valamint különleges kilincsvariációkkal is hangsúlyozhatók az egyedi elképzelések. A hatást öregbített felületek, nemesfa borítás, valamint szálcsiszolt és réz kiegészítők teszik egyedivé.


Bármely megoldást is választja, a hatás garantáltan nem marad el!Üvegfalak - Egyensúlyban a természettel


Miért zárná ki magát a természetből? Engedje be a fényt otthonába! Nyissa tágra a teret nagy felületű üvegfalakkal.


Érezze magát télen-nyáron közel a természethez, az ablakokéhoz hasonló működtetési és biztonsági előnyökkel.


Nagyméretű üvegezések - határtalan szabadság


A modern üvegépítészet új életérzést teremt. A megfelelő térkialakítás és térkihasználás érdekében harmonika, toló-bukó és emelő-toló erkélyajtók alkalmazását javasoljuk. Ez a prémium termékcsalád lehetővé teszi a maximális nyitási szélességet, így az exkluzív látvány elérését.


A nagy üvegfelületeknek köszönhetően egész évben csodás kilátásban lehet része, élvezheti a panorámát egy újfajta, határtalan térérzet mellett. A keret nélküli üvegfelületekkel, üveg-üveg sarkokkal, nagyméretű emelő-toló ajtókkal, ablakokkal és különleges megoldásokkal innovatív lehetőségeket kínálunk a modern üvegépítészethez.


Egyszerű működtetés!

Ami ezeket a szerkezeteket leginkább jellemzi, az a halk, tökéletes és egyben egyszerű működtetés. Akár egykézzel is! Több száz kilós üvegeket könnyedén mozgathatunk, utat nyitva a természet felé.


Nincs több botlás!

Speciális süllyesztett alumínium küszöböket építünk be, melyek lépésállók, többkamrás, hőhíd-mentesített kialakításúak. Alig emelkedik ki a padlószintből, ami garantálja a maximális komfort érzetet.


Kiemelt hatékonyság és biztonság!

A nagy üvegfelületek még több fényt visznek a belső terekbe. A 3-rétegű üvegezés kiváló hőszigetelésről gondoskodik a felhős napokon is. A biztonsági üvegek védenek a sérülésektől üvegtörés esetén.

Profilok minden méretben! 68-78-88-92 mm


Műszaki paraméterek 88mm:


 • Ug= 0,5 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)
 • Uw=0,78 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)
 • Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)
 • g= 49% (összenergia áteresztés)Fa nyílászárók felületkezelése

Napjainkra nagymértékben elterjedt az ajtók és ablakok gyári szintű felületkezelése, ezzel a módszerrel ugyanis összehasonlíthatatlanul jobb minőségű festés készíthető. Tömör fa nyílászáróinkat végleges felületkezeléssel forgalmazzuk, a színek színminta kollekcióból tetszés szerint határozhatók meg.


Termékeinket összeszerelés előtt vizes bázisú lazúros vagy RAL színskála szerinti fedő festékkel vonjuk be 3 rétegben. Korszerű felületkezelés, ami kézi festéssel nem lehetséges. Ellenáll az UV sugárzásnak, a hőingadozásnak, biztosítva a fa természetes légzését. A végeredmény színtartó bútorminőségű felület.


Kínálatunkban az utólagosan festhető fa nyílászárók csak korlátozott típusokban érhetők el, ezért szíves megértésedet kérjük!

FA-ALU Nyílászárók


A fa ablakok verhetetlenek a természetességükkel és otthonosságukkal. A FA-ALU nyílászáróknál ráadásul az elegancia mellé az erő is párosul.


Ha a külső oldalra alumínium borítás kerül, ezzel védjük a fát az időjárástól.  Egy speciális hab, ami a fa és az alumínium között található, gondoskodik a kiváló hőszigetelésről és a kiemelkedő U-értékekről.


A FA-ALU termékcsalád ötvözi a hangulatos belső design élményt, a minimál külső oldali megjelenéssel. A minőségi fa alapanyag különleges harmóniát teremt, míg az alu keretrendszer masszív, erős tartást és hosszú élettartamot biztosít.


Gondos kialakításának köszönhetően jól beépíthető egyedi rendszerek megoldásaiba is. Prémium megjelenés, kifogástalan illesztések, EPDM tömítések, egyedi vízelvezetők, hőszigetelt üvegezés, tökéletes szélzárás és robottechnológiával történő felületkezelés emeli a luxus kategóriába.


Számos technológiai előnye ellenére extrém könnyű használata valódi élményt jelent a felhasználók számára. Prémium rendszerünkben garantáltan megtalálhatja minden igényét és számítását.


Magasfokú kombinálható jellegével, minimál designjával és összehangolt megjelenésével az innovatív otthonok páratlan kiegészítője.


Kiváló hőszigetelő tulajdonságai révén passzívházakhoz kedvelt típus


Műszaki paraméterek: 


 • Összérték: Uw = 0,78 W/m2K
 • Hő áteresztés üveg: Ug = 0,5 W/m2K
 • Energia átbocsájtás: g = 49,4 %
 • Napenergia áteresztés: TE = 41,8 W/m2K
 • Távtartó hőszigetelése: Psi = 0,043 W/m2K

Műanyag nyílászárók


Az innovatív műanyag ablaktechnológiával készülő nyílászáróink könnyen kezelhető, egyszerűen ápolható, esztétikum és hőszigetelés szempontjából kifogástalan szintet képviselő termékek.


Sokféle színben, méretben és designban állnak rendelkezésre az Ön igényeinek magasszintű kiszolgálásához.


Legyen szó műanyag ablakokról, erkélyajtókról, beltéri és bejárati ajtókról, toló-bukó erkélyajtókról, emelő-toló vagy harmonika ajtókról, árnyékolástechnikai elemekről és a felsoroltak kiegészítéseiről, nálunk meglehet az ideális választás.


A tartós minőséget és praktikus használatot, illetve a többpontos precíz záródást német GEALAN profilrendszer és ROTO NT rejtett biztonsági vasalat segíti elő. Fokozott hővédelmet biztosító üvegszerkezetekkel megtámogatva, a költséghatékonyság és a tartós jelleg szellemében.


Hőszigetelési tulajdonságaikat tekintve különböző termékek gyárthatók a minimális hőszigetelési követelményektől kezdve egészen a passzívház megoldásokig.

Beltéri ajtók

Termékpalettánk kiegészült a beltéri ajtó családokkal, mely a homlokzatát formáló kültéri nyílászárók mellett lakásbensőjének meghatározó elemévé válhat. Fontosnak tartjuk a beltéri ajtók szín és formavilágának összehangolást.


A beltéri faajtók változatos kialakításának köszönhetően a Hőszigmester kínálatában mindenki találhat az ízlésének megfelelőt, de igény szerint egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.


Válogasson beltéri ajtók hihetetlen forma, stílus és felület választékában!

Prémium minőségben, egyedi méretekben is!Dekor ajtók


A Dekor ajtó a legolcsóbb projekt ajtó. A belépő kategóriát képviselő Dekor fóliás ajtók jelenleg a piac legkedvezőbb áru utólag szerelhető ajtói, ezért ilyen ajtóval leggyakrabban új építésű társasházakban találkozhatunk.


Előnyök

 • a piac legolcsóbb utólag szerelhető beltéri ajtói;
 • tele ajtók esetében rövid szállítási idő;
 • kiforrott, meglehetősen stabil gyártási minőség.Laminált ajtók


A CPL ajtó - egyedi méretek a legkedvezőbb áron.


Középkategóriába tartozó valós fát vagy mintát ábrázoló CPL felületű ajtó. Hihetetlen strapabíró, így garantáltan lakásának dísze marad tartós igénybevétel mellett is. Könnyen tisztítható, karc-, parázs-, ütés- és UV-álló felület, melyről akár gyermekeinek rajzát is könnyedén eltávolíthatja.


Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben 6-8 hét alatt gyártjuk le. Teljes körű szolgáltatással az otthonodhoz illő stílusban, az Ön igényei szerint.


Előnyök

 • széles színválaszték ellenálló CPL felület;
 • csillogásmentes felület élethű famintázatú felületek;
 • alapáras egyedi méretek;
 • lehetőség teljesen egyedi dizájnra, egyedi kivitelre.Választható ajtó lapszerkezet: könnyített vagy tömör.Tömörfa ajtók


Valódi fa – egyediség, végtelen lehetőség!


Bútor minőségű ajtóink a lakberendezés szerves részei, ezért számos fafajtából, a kiegészítő elemek széles választékával, egyedi ötletekkel fűszerezve tudjuk elkészíteni álmainak beltéri ajtóját. 


Anyag tekintetében tömörfa ajtóinkat természetes csomós, hossztoldott és csomómentes kivitelben, egy rétegű vagy 3 rétegben ragasztott fenyőből vagy keményfából készítjük. Az utólag szerelhető ajtótok 70 mm széles borítással készül és egyedi gyártásban akár 90 cm falvastagságot is át tud fogni.


Minden tok gumitömítéssel van ellátva, amely igazodik az ajtó színéhez. Üvegezés esetén az üveg fajtája tetszőlegesen választható. A klasszikus, rusztikus, vagy modernebb kivitelű ajtók széles palettája megtalálható kínálatunkban.


Termékeink kiemelkedően magas minőségét biztosítja a szigorú technológiai előírások betartása, minőségi és szakszerű felületkezelése.
Profi szakembereink segítenek a minőségi végeredmény elérésében a beltéri ajtó megtervezésétől, kiválasztásától kezdve a méretezésén át, a pontos beépítésig, minden fontos lépésben.

MEGBÍZÓINK

Visszajelzései

„Korrekt áron, határidőn belűl.” 

„Homlokzati hőszigetelés kellett, mert nagyon sokba került a fűtés. Korrekt áron lett kész a munka, és csúszás sem volt. Köszönöm.”

Kovács Irén

Siklós

„Rendes csapat, jól dolgoznak” 

„Gyerekvállalás miatt költöztünk, a szigetelést muszáj volt rendbe rakni. Ajánlották a HőszigMestert és nem csalódtam. Rendes csapat, jól dolgoznak és határidőre.”

Markót Beáta

Pécs

„Csak ajánlani tudom őket” 

„Az előző brigád cserben hagyott, ekkor hívtam a Hőszigmestert. Végre megoldódott, szebb is lett az eredmény, mint vártam. Csak ajánlani tudom őket.”

Kelemen Ferenc

Pécs

Készen áll a kezdésre?

Hívjon vagy kérjen ajánlatot.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk…

Referenciák

KAPCSOLATFELVÉTEL

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT

Töltse ki és küldje el a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken.

Hívjon minket

+36 20 470 5555

Írjon e-mailt

info@hoszigmester.hu

Dotra Group Kft (levelezési cím)

7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3.

További

Szolgáltatásaink

Könnyűszerkezetes házépítés stresszmentesen, akár 4 hónap alatt.

Az Ön által választott hőszigetelő anyagtípussal.

Korszerű eszközökkel, maximális precizitással.

Teljeskörű hőszigetelés a maximális hatékonysághoz.

Igény szerint ipari környezetben is segítünk.

Teljeskörű vízszigetelés a legmodernebb technológiákkal.

Kivételes tulajdonságokkal rendelkező, sokféle célra hasznosítható anyag

Árnyékolástechnikával, illetve napelem technológiával.

Az Önök preferenciáit alapul véve a munkához.

Szórt púrhab, illetve poliurea szigetelés.

Napelem rendszerek professzionális kivitelezése és forgalmazása.

Teljeskörű és precíz munkamenet mellett.

A kifogástalan végeredmény érdekében.

Praktikus útmutató az energetikai korszerűsítés finanszírozási lehetőségeiről